Home
NIEUWS
Woning Meer v Annecy
De omgeving
Prijs & Beschikbaar
Foto's Eldeka 56
Verzekeringen
Onze Paarden
Rally & Cursus
Links
Gastenboek
Contact

Eldeka nr. 56 op Camping La Nubliere

(Klik op plaatje voor vergroting)

Nummer 56 Rechts boven

In een prachtige, bosrijke omgeving tegen beschermd natuurgebied vindt u de gunstig gelegen camping "la nublière". Deze ligt biedt directe toegang tot het meer van Annecy. Het strand is hier vrij ruim met een ligweide. Tevens is er een haventje en u kunt er duiken, surfen of vissen.

In de omgeving kunt u deltavliegen, parapenten, duiken en diverse watersporten beoefenen. Als u van wandelen en fietsen houdt, dan zult u zich tijdens uw verblijf ook prima vermaken.

De faciliteiten die u rond de camping aantreft zijn o.a. een supermarkt (seizoen), restaurant, pizzeria (meeneemmaaltijden mogelijk), een bar met terras, recreatieruimte, minigolf, tafeltennistafels, tennisbanen en een speelplaats voor de kinderen. In de winter bent u binnen bereik van de mooiste skipistes.

En natuurlijk een bezoek aan het prachtige Annecy moet ingepland worden.

Tip: 1 dag is niet genoeg.
Annecy biedt prachtige nostalgische steegjes, winkelstraten, restaurantjes, parken, shopping-malls etc.


Ligging: Doussard (ca 960 km. vanuit Utrecht), aan het meer van Annecy, Faverges 6 km, Annecy 19 km, Albertville 20 km. en Genève 60 km.

Klik hier voor de ligging op Google Earth

klik op het plaatje om Google Earth te downloaden

download hier google earth

 

Motorliefhebbers

 

Een clubje motorliefhebbers annex levensgenieters hebben in september 2009 vanuit Doussard prachtige tourtochtjes gehouden. Het leven is goed op het Franse terras na een tochtje door de bergen.

Eldeka - Fam. Van Limpt  | limpt@chello.nl