Home
NIEUWS
Woning Meer v Annecy
Verzekeringen
Onze Paarden
Rally & Cursus
Links
Gastenboek
Contact

Juli 2011: Bretton Woods Verkocht naar Duitsland

Met pijn in het hart hebben wij besloten om Bretton Woods te verkopen naar Duitsland. In navolging op Totilas zal Bretton Woods naar Paul Schockemohle en Matthias Alexander Rath verhuizen.

18-10-2010: Bretton Woods voor 70 dagen test KWPN naar Stegeren

Op basis van zijn bijzondere kwaliteiten en prestatie als reserve kampioen in de PAVO Cup 2010, is Bretton Woods uitgenodigd voor de 70 dagen verrichtingstest van het KWPN in Stegeren. Op 24 november zal tijdens het eindexamen bekend worden of BW zijn goedkeuring krijgt voor het meest gerenomeerde paardenstamboek ter wereld, het KWPN. Kijk op www.bretton-woods.eu voor meer informatie en filmpjes.

09-01-2010: BRETTON WOODS WINT OVERTUIGEND VSN FINALE!!

De uiteindelijke overwinning ging naar onze zwarte schoonheid Bretton Woods. Deze hengst is een zoon van de hengst Johnson en stamt af van de elite preferente EPTM merrie Annabel (v. de Niro). Tijdens de hengstenkeuring 2009 strandde deze hengst in de tweede bezichtiging, maar wist vervolgens ditzelfde jaar wel de Prinsenstad dressuurcompetitie te winnen. De hengst was de smaakmaker van de dag wat betreft de dressuurpaarden. Naast een mooi dressuurtype, beweegt de hengst ook nog eens prachtig. Emmelie Scholtens stelde de jonge, geconcentreerde, hengst vakkundig voor. Stephanie Peters gaf de hengst na het overrijden een 10; een cijfer dat genoeg zegt over de kwaliteiten van dit paard. Peters gaf nadien aan zelden op zo'n fijn jong paard gezeten te hebben.

12-12-2009: Desiree en Diego  op 2e plaats in Hulten ondanks spanningen.

De vrieskou zorgde ervoor dat Diego erg fris was. Even longeren was niet genoeg om hem op het voorterrein toch nog verder te zien spetteren. Ook in de ring deed hij net of hij pas onder het zadel is. Een paar foutjes leverde geen overwinning op maar een 2e plaats met 187 punten. Toch nog een winstpuntje. Nog eentje voor naar het L2.

01-12-2009: Bretton Woods met hoogste landelijke punten door VSN selectie Roosendaal

In Roosendaal kwamen de beste 3 jarige paarden aan de start in de VSN Cup voor een ticket te bemachtigen voor de finale. Bretton Woods (Johnson X  De Niro) liep onder Emmelie Scholtens zeer lichtvoetig naar de overwinning. Op 09 januari 2010 zal de hengst als favoriet afreizen naar Ermelo voor de finale.

Klik op de link voor het filmpje van deze dag:  //youtube.com/watch?v=vax0xoQSB08

22 november 2009: Deisree en Diego 4e in selectie Regio

In Hapert werd de laatste selectiewedstrijd voor de regio gehouden. Omdat Desiree niet deelneemt aan deze selectie wedstrijden was er ook geen extra druk. Een paar kleine foutjes werden hard afgestraft in dit sterke deelnemersveld wat resulteerde in een goede 4e plaats. Wel werden er weer wat winstpuntjes toegevoegd wat betekent dat met nog 2 puntjes de overgang naar het L2 al een feit is.

15 November 2009: Desiree en Diego winnen weer twee proeven in Eersel.

Ook de tweede wedstrijd in de klasse L is overtuigend gewonnen door Desiree en Diego. Tijdens de wedstrijd in Eersel liep het tweetal een nette proef. Met 7 winstpunten in twee weken ligt het duo op schema naar de volgende klasse. Klik op de link voor het filmpje op Youtube  //youtube.com/watch?v=JP9gIKEExIw of //youtube.com/watch?v=Eg448SD3ihk

14 November 2009: Peter de Boer en Temptation VZH winnen ZZ-licht Uden.

Voor Peter de Boer en Temptation VZH was het weer raak in Uden. Winnen in de ene rubriek en een derde plaats in de tweede proef zorgde weer voor een mooi visitekaartje.

7 November 2009: Desiree en Diego winnen twee proeven in Hulten bij L debuut.

Na een zorgvuldige voorbereiding op de overgang naar de L1, werden zaterdag 7 november in Hulten de eerste 2 proeven gereden. Een beetje nerveus werd Diego op voorhand nog even gelongeerd omdat de oude rakker zich nog al eens fris kan tonen in de ring. Toch werden 2 krasse proeven neergezet, waarbij de jury zelfs direct al een positief commentaar klaar had. Bij de prijsuitreiking werd de inzet beloond met twee afgetekende overwinningen met 196 en 203 punten waardoor de eerste 4 winstpunten in de L1 al een feit zijn.

17 Oktober 2009: Succes voor Bretton Woods (JohnsonX De Niro) en Emmelie in Prinsenstad Challenge

De nieuwe aanwinst van ons (samen met www.stalwitte.nl)  heeft een eerste visitekaartje afgegeven in zijn hopelijk lange sportcarriere. De gitzwarte 3 jarige hengst torende, letterlijk en figuurlijk, hoog boven de concurrentie uit. In deze 3 jarige mini-compettie werd de hengst gereden door Emmelie Scholtens die daarmee haar eerste optreden had als zelfstandig amazone. Emmelie en Jeroen Witte zijn sinds 1 oktober j.l. gestart met een eigen stal in Schijndel.

10 & 11 Oktober 2009: Desiree wint met Diego in Kaatsheuvel.

Op zaterdag wordt ze vierde in de eerste B proef, maar wint overtuigend de tweede. Op Zondag wint ze beide B proeven met overtuiging. Nog 1 winstpuntje en ze mag al over naar de klasse L.

 15 November 2009: Desiree en Diego winnen twee proeven in Eersel

Eldeka - Fam. Van Limpt  | limpt@chello.nl